Тимовете на Еквадор и Сенегал се изправят в директен дуел за класиране

...
Тимовете на Еквадор и Сенегал се изправят в директен дуел за класиране
Коментари Харесай

Всичко или нищо за Еквадор и Сенегал

Тимовете на Еквадор и Сенегал се изправят в пряк двубой за класиране на осминафиналите. Мачът сред двата отбора е от група “А ” и стартира в 17:00 часа на стадион “Ал Тумама ”. Срещата ще бъде проследена от Gong.bg , като на уеб страницата ще може да наблюдавате конфликта НА ЖИВО с картина

За място в идващия кръг се бори и Нидерландия, като един от тези сформира ще отпадне. В групата са и домакините от Катар, които обаче към този момент са навън.

Еквадор има преимуществото да има точка повече, което задължава африканците да преследват наложителна победа, тъй като е малко евентуално в другия мач, който ще се играе по същото време, “лалетата ” на Луис ван Гаал да се издънят против катарците. Ако въпреки всичко домакините поднесат изненада и надвият европейците с минимум два гола разлика, то при реми Еквадор и Сенегал биха траяли дружно напред. При тъждество в точките първо се гледа головата разлика.

Южноамериканците се обрисуват като една от приятните изненади, откакто във втория кръг изнесоха доста мощен дуел против нидерландците (1:1). В него обаче се контузи звездата им Енер Валенсия, който осъществя и трите попадения на тима на финалите до момента. Нападателят е под въпрос за решаващия дуел със Сенегал в този момент.

Не е несъмнено присъединяване и на един от основните състезатели на африканския състава - Шейку Куяте, който играе в Премиър лийг за Нотингам Форест. Със сигурност в мача няма да играе Фоде Бало-Туре от Милан.

Победителят от групата ще спори на осминафиналите с втория от група “В ”, в която са Англия, Иран, Съединени американски щати и Уелс. Съответно вторият ще срещне първия от въпросната група.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР